خبر علمی

تصویر mohammad sina

تیمی از محققان دانشگاه سان‌فرانسیسکو با همکاری یک دانشمند ایرانی برای اولین بار در جهان توانسته‌اند ماده شکاف باند فوتونیک نامنظم دو بعدی که به عنوان بستری برای کنترل نور به طرزی بی‌سابقه طراحی شده را به نمایش بگذارند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ماده جدید ساخته شده با همکاری سیدرضا هاشمی‌زاد به محققان اجازه خواهد داد تا جریان و تابش نور را به شیوه‌های جدید از طریق جداسازی از مسیرهای بسیار زاویه‌ای و محدود نور دیکته شده در داخل بلورهای فوتونیک منظم دستکاری کنند.

تصویر mohammad sina

در پی مکاتبه یک دانش آموز هفت ساله انگلیسی با آژانس فضایی ناسا و ابراز علاقه‌مندی او برای فضانورد شدن در آینده، روابط عمومی ناسا در نامه ای از او قدردانی و هدایایی برای این کوچکترین داوطلب فضانوردی ارسال کرد.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، دکستر که با شنیدن خبرهایی درباره پروژه مارس وان(اعزام افراد داوطلب به سفر بی بازگشت به مریخ) تصور کرده بود ناسا به دنبال فضانوردی برای سفر به مریخ است نامه ای به این شرح به ناسا نوشت:

تصویر mohammad sina

قدر مطلق ستاره یعنی چی. وقتی به ستاره ها نگاه میکنیم بارزترین اختلاف آنها رو توی درخشندگیشون میبینیم.بر همین اساس به هر ستاره ای عددی تعلق میگیره که بیانگر قدر مطلق اونه که هرچی این عدد منفی تر باشه ستاره پرنورتره.
قدرمطلق خورشید ۸/۴+ هست.
یه چیز خیلی جالب اینه که توی کهکشان ما ستاره دجاجه درخشانترین ستاره شناخته شده است.قدرمطلق این ستاره حدود 10 - هست یعنی بیش از800هزار برابر خورشید درخشندگی داره !!!!!!!
فک ککککککککککککککککن جالبه ها...

کوچکترین کهکشان جهان شکار شد
مدل های موجود پیش بینی می کنند که حومه کهکشان راه شیری شامل مجموعه‌ای از کهکشان های کوچک است، اما محققان موفق به شناسایی کهکشان های کوتوله ای ماهواره ای بسیار کوچکتر از تصورات قبلی شده‌اند.

اخترشناسان با استفاده از رصدخانه کک در هاوایی موفق به اندازه گیری کهکشان کوتوله Segue2 شده اند و این کشف از نظریه های مطرح در خصوص شکل گیری کائنات حمایت می کند.

کوچکترین کهکشان جهان شکار شد

موضوع:

یک شرکت هلندی پروژه‌ای را آغاز کرده است به نام ماموریت یا سفر «مارس ۱» که هدف آن برنامه‌ریزی و تدارک برای اولین سفر انسان به سیاره سرخ است. اما نکته عجیب و باورنکردنی این است که در پایان این پروژه طولانی به افرادی که قرار است به سیاره مریخ بروند فقط یک بلیت یک‌طرفه برای رسیدن به این سیاره داده خواهد شد.

خورشید گرفتگی حلقوی 10 May در استرالیا

موضوع:

آزمایشگاه پیش‌رانش جت ناسا اعلام کرد کاوشگر کریوسیتی ( Curiosity ) در دومین تلاش خود برای نمونه‌برداری از درون یک سنگ مریخی از مته بازوی رباتیک خود برای حفر سنگ «کامبرلند» استفاده کرده است.

خلاصه خبر علمی

Subscribe to RSS - خبر علمی